• 1404/03/13 - 07:51
  • - تعداد بازدید: 53
  • - تعداد بازدیدکننده: 47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی تشریح کرد:

ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی

دکتر مهدی شفیعی پزشک و دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایرانی، به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، در یک گفت‌و‌گوی ویژه به تبیین اهمیت «ایمنی غذا» به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی بشر پرداخت.

350145.mp3 ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهدی شفیعی با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا با عنوان «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره»، بر اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز تأکید کرد و گفت: توجه به بسته‌بندی مناسب محصولات غذایی از جمله اصول اولیه‌ای است که تضمین‌کننده سلامت غذا و بدن است.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 350145
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
هدیه محمدی
خبرنگار:

هدیه محمدی

تصاویر

فیلم ها

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب