به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی تشریح کرد:
ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی
دکتر مهدی شفیعی پزشک و دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایرانی، به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، در یک گفتوگوی ویژه به تبیین اهمیت «ایمنی غذا» بهعنوان یکی از نیازهای اساسی بشر پرداخت.
350145.mp3
ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهدی شفیعی با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا با عنوان «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره»، بر اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز تأکید کرد و گفت: توجه به بستهبندی مناسب محصولات غذایی از جمله اصول اولیهای است که تضمینکننده سلامت غذا و بدن است.
کپی لینک کوتاه:
نظر دهید